суботу, 4 липня 2020 р.

За стрілянину в громадському місці токмачанам інкримінують «хуліганство»: Хронологія подій у Токмаці

Ми вже повідомляли вам, що 25 червня в Токмаці в парку з ножем чоловік напав на молоду жінку, 26 червня о 16:50 на перехресті вулиць: Богдана Хмельницького - Нагорна сталося ДТП, 27 червня зранку в місті знову сталося ДТП, 30 червня потонув токмачанин, 1 липня на «Ковальському» обікрали квартиру, 2 липня токмачанин отримав ножове поранення.

ДТП біля "Люксу" 4 липня
Вже відомо, що сьогодні 4 липня по вулиці Володимирській біля магазину «Люкс» потрапив у ДТП депутат Токмацької міської ради.

А тепер: Поліція затримала особу кримінальної спрямованості, яка вважає себе так званим «смотрящим» за Токмацьким районом, повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.  

2 липня о другій половині дня до Токмацької поліції зателефонувала токмачанка, яка повідомила, що в  громадському місці – на автобусній зупинці міста Токмака  «7-ма школа» поряд з продуктовим магазином, розташованими на перехресті вулиць Володимирської та Ковальської, між невідомими їй трьома чоловіками відбувається конфлікт, чутно постріли.

Прибувши на місце правоохоронці: слідчо-оперативна група,  група реагування патрульної поліції разом з керівництвом поліції встановили свідків та очевидців злочину, опитали потерпілого 1975 року народження.

Чоловік пояснив, що між ним та раніше знайомими йому двома місцевими мешканцями виник конфлікт, який раптово переріс у бійку, при цьому опоненти погрожували застосуванням зброї. Намагаючись втекти від нападників, він отримав вогнепальне поранення обох ніг.

Встановлено, що до злочину причетні відомі у кримінальному середовищі неодноразово судимі 45-ти та 50-ти річні жителі міста. 


Підписуйся на Telegram-канал ТокмакІнформБюро та дізнавайся першим 

Протягом декількох годин оперативники вийшли на слід зловмисників та затримали їх. В ході огляду у затриманих вилучено пневматичну рушницю, а також автомобілі «MERCEDES» та «ВАЗ».

Того ж дня, за місцем проживання зловмисників, правоохоронцями проведено санкціоновані обшуки. Під час обшуків виявлено та вилучено травматичний пістолет та патрони.

Фігурантів затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим Токмацького відділення поліції зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тривають слідчі дії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.