пʼятницю, 24 липня 2020 р.

Про загрози ремонту токмацької лікарні

Нагадаємо, що Уряд запустив проєкт будівництва та реконструкції 210 приймальних відділень по всій Україні на суму щонайменше 6 млрд грн.

Зокрема, роботи будуть здійснюватися коштом НАК «Нафтогаз України».

Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання Уряду ще 6 травня 2020 р.

До переліку цих відділень увійшло і приймальне відділення Токмацької багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Токмацької міської ради (БЛІЛ), яка є опорною.

Ми поцікавились в уповноваженої на це особи - Наталії Левченко щодо вирішення питання реконструкції приймального відділення комунального підприємства "Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" Токмацької міської ради.

Вона повідомила, що 11 червня 2020 року відповідне оголошення вже було опубліковане на ProZorro - офіційному порталі оприлюднення інформації про публічні закупівлі України.

На тендерну пропозицію БЛІЛ відгукнулося два учасника: ТОВ "Компанія Позитив" і ТОВ "Теролайн".

Під час розгляду пропозицій цих компаній виявлено суттєві недоліки, які не можливо виправити: компанії не надали свої Ліцензії на виконання цих робіт.

Тому, відповідно до висновку ТОВ "Електронні закупівлі", тендерна пропозиція відкритих торгів закупівлі робіт «ДСТУ Б.Д. 1.1-1:2013. Реконструкція приміщення відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги, по вул. Центральна, 55Ж м. Токмак Запорізької області (підрядні будівельні роботи) ДК 021:2015 — 45454000-4 Реконструкція» (ідентифікатор закупівлі: UA-2020-06-11-006940-с), підлягає відхиленню на підставі п.1 ч.1 ст. 31 Закону України «Про публічні закупівлі» по обом компаніям.

Відомо, що згідно п. 3 ч. 2 ст. 32 Закону України «Про публічні закупівлі» тендер автоматично відміняється електронною системою закупівель у разі: відхилення всіх тендерних пропозицій згідно з цим Законом.

Відповідно до абз. 2 ч. 7 ст. 32 Закону України «Про публічні закупівлі» у разі відміни тендеру з підстав, визначених частиною другою цієї статті, електронною системою закупівель автоматично оприлюднюється інформація про відміну тендеру.

Що буде далі?

Далі, після десятиденного періоду оскарження, механізм торгів буде запущено заново.

Довідково: Мова йде про 10 121 22 грн.. В цьому році виділяється близько 6 млн. грн., розглядається питання про двоетапний період робіт.

В загальній сумі фінансування передбачено окрім реконструкції приміщень (близько 6,8 млн грн) ще й придбання медичного та не медичного устаткування.

Ми слідкуємо за розвитком подій.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.