пʼятницю, 27 вересня 2019 р.

П’ята школа відсвяткувала піввіковий ювілей!

Щойно у школі № 5 завершився вечір присвячений її 50-річчю.

Саме восени далекого 1969-го відкрилися двері новозбудованої школи і пролунав перший Перший дзвінок. І ось з нагоди ювілею тут організували святкування.

Випускників попередніх років, ветеранів освітянської ниви радо зустрічав педагогічний колектив на чолі з директоркою Тетяною Чорною. На майданчику перед школою були облаштовані цікаві фотозони. Для гостей організували екскурсію з відвідування шкільного музею, класів, у яких колись вчилися чи навчали, оглядом стендів зі старими фотографіями та переглядом відеофільмів про школу та її історію.

А на святковий вечір у спортзалі зібралося більше трьохсот гостей!

Привітати рідну школу прийшли її випускники, колишні й нинішні вчителі, гості з навчальних закладів міста.

З вітальним словом та подарунками приїхав народний депутат України Павло Мельник. Він подарував квіти для кожного вчителя, торт і сертифікат на облаштування у школі рекреаційної та Wi-Fi зони.

Від міської влади привітала школу помічниця міського голови Наталія Криворучко, депутат міськради Олександр Хомічук, начальниця відділу освіти Світлана Черкасова. Були вітання від колег з Центру профтехосвіти та Центру дитячої та юнацької творчості.

Також вітали школу піснями випускник Віталій Шкуропат та колишній вчитель Віктор Попов, ветеран педагогіки Любов Таран прочитала присвячений школі вірш, завучка  Валентина Абакумова назвала десятки відомих лікарів, режисерів, артистів – випускників школи.

А які гарні виступи, пісні і танці приготували самі школярі й педагоги!
Закінчувався вечір презентацією великого ювілейного торту.

Свято закінчилося, а життя триває, і п’ята школа знову і знову буде приймати дітей та випускати їх у доросле життя.

Автор – Віталій Голод

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.