четвер, 12 вересня 2019 р.

12 вересня у Токмаці "горів" Будинок культури прямо посеред міста...

12 вересня на території Будинку культури токмацькі рятувальники провели практичні навчання по ліквідації умовної пожежі.

Метою навчань є відпрацювання дій як вогнеборців, так і персоналу об’єкту у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події на території будівлі.

Під час навчань рятувальники мали можливість вивчити оперативно-тактичні особливості об’єкту, місце розташування внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, що вкрай важливо знати при виникненні реальної загрози, та ще раз відпрацювати свої професійні навички. У свою чергу, персонал даного об’єкту відпрацював свої первинні дії щодо ліквідації надзвичайної ситуації та евакуації людей до прибуття рятувальних підрозділів.

За тактичним задумом, сталося займання сцени у глядацькому залі. Загоряння помітив один з працівників, який і повідомив про пожежу на пожежний пост, а також викликав рятувальні служби. Умовна пожежа супроводжувалася сильним задимленням, тому персонал об’єкту до прибуття до місця події пожежно-рятувальних підрозділів організував евакуацію людей і гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння. До місця виклику за лічені хвилини прибули рятувальники, які, не гаючи часу, за допомогою спеціальної техніки та обладнання проводили рятувальні роботи і гасили умовну пожежу.

Персонал об’єкту та вогнеборці із тактичним задумом навчань впоралися. У навчаннях було задіяно 3 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та близько 20 чоловік особового складу.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.