четвер, 19 вересня 2019 р.

Хто і за який рахунок встановить лічильники газу пенсіонерам

Постійна комісія міської ради з питань життєзабезпечення міста «засідала» 19 вересня 2019 року.
Присутні: Куцериб Володимир Андрійович – голова комісії, Нанівський Роман Романович, Надточій Оксана Миколаївна, Шило Володимир Іванович, Бобринок Вікторія Анатоліївна – члени комісії.
Пан Шило потім пішов.
Кворуму не було. Нагадаю, що в цій комісії працює сім депутатів.
Що розглядали?
1.     Хто і за який рахунок встановить лічильники газу пенсіонерам у квартирах будинку №34, що по вул. Шевченка у Токмаці? Пенсіонери стверджують, що не вони, хоча можуть, з їх слів, сплатити не більше 2 000 грн., на більше вони не спроможні. Просять допомоги у депутатів міської ради. Домовилися це питання заслухати у вівторок, 24 вересня, о 14:00 годині на «бюджетній» комісії. Відомо, що у цьому будинку 31 квартира, наразі, не має лічильників газу. Сума витрат, орієнтовно, може скласти близько 100 000 гривень.
2.      На яких умовах дає згоду депутат Роман Нанівський забрати кабель, 600 метрів, з мікрорайону «Ковальський» на мікрорайон «Ахрамєєвка» для диспетчеризації ліфтового господарства. Той кабель, що там був, поцупили вже давно, винного не знайшли. Люди не можуть зв’язуватися з диспетчером, в разі зупинки ліфта, бо «кнопка» в кабіні не працює.
3.     Токмацька «тепломережа» інформує про пориви під час випробувань тиском у вхідних трубопроводах житлового будинку на «Кузні». Скільки це потребує коштів – поки не відомо, треба спочатку добратися до місця пориву. Своїх коштів цей будинок, ОСББ, не має. Просять депутатів «зарезервувати» «деяку» суму для подальшого вирішення питання. Скоро початок опалювального сезону, треба встигнути полагодити порив до настання холодів.
Сама комісія Токмацької міської ради з питань життєзабезпечення міста цього разу ніяких рішень не затверджувала у зв’язку з відсутністю кворуму.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.