вівторок, 17 вересня 2019 р.

Благодійну акцію «Від серця до серця» розпочинає на Токмаччині товариство сімей з дітьми-інвалідами та інвалідами з дитинства



Громадська організація звертається до небайдужих бути солідарними одне з одним і не відмовляти у допомозі дітям, які її потребують.
Дітки будуть раді не тільки матеріальній допомозі, а й одягу, взуттю, постільній білизні, приладдям для навчання, спортінвентарю, іграшкам, медикаментам.

Голова товариства Алла Белоцерковськая подякувала за підтримку. Вона пояснила, що подібну допомогу можна передати безпосередньо у ГО «Токмацьке міське товариство сімей з дітьми-інвалідами та інвалідами з дитинства» (м.Токмак, вул. Центральна,55) або перерахувати благодійні пожертвування на потреби дітей-інвалідів за банківськими реквізитами:
р/р 26001055720177  у ПАТ КБ «Приватбанк», ЄДРПОУ 25891939, МФО 313399.

Якщо ви бажаєте допомогти одній дитині-інваліду адресно - звертайтеся до Токмацького міського товариства сімей з дітьми-інвалідами та інвалідами з дитинства за адресою: м. Токмак, вул. Центральна,55, 
тел. 068 488 2777

Одними з перших на заклик про допомогу відгукнулися у КП «Міський ринок», надавши продуктові набори. Його керівник Олександр Шпагін, зазначив, що батьки дітей-інвалідів несуть надто важку ношу, невідступно займаючись своїми дітьми, чимало серед яких – лежачі. І гріх не підтримати такі родини.

У Товаристві розраховують на допомогу небайдужих громадян!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.