пʼятницю, 28 травня 2021 р.

Відбулася cесія Пологівської районної ради

Відбулася чергова 7-а сесія Пологівської районної ради, участь у роботі якої взяли 27 депутатів. 

Вони розглянули районну Програму компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі на 2021 – 2022 роки, та затвердили Порядок фінансування та виплати компенсації таким фізичним особам. 

Фінансування Програми передбачається за рахунок субвенцій міських, селищних та сільських рад Пологівського району, які будуть передані до райбюджету. Відповідні зміни внесені у районний бюджет.

На виконання програми у 2021 році необхідні видатки:

Більмацької селищної ради – 185 тисяч гривень;

Комиш-Зорянської селищної ради – 88 тисяч;

Смирновської сільської ради – 135 тисяч.;

Воздвижівської сільської ради – 15 тисяч;

Гуляйпільської міської ради – 900 тисяч;

Малинівської сільської ради – 80 тисяч;

Малотокмачанської сільської ради – 80 тисяч;

Оріхівської міської ради – 600 тисяч;

Преображенської сільської ради – 125 тисяч;

Воскресенської сільської ради – 290 тисяч;

Пологівської міської ради – 1 мільйон;

Федорівської сільської ради – 250 тисяч;

Розівської селищної ради – 120 тисяч;

Молочанської міської ради – 355 тисяч гривень.

Токмацької міської ради у переліку немає, бо наша громада має власне управління соціального захисту населення, чого немає у інших 14 громадах. 

Були затверджені зміни до Програми утримання виконавчого апарату райради. 

Також депутати прийняли кадрове питання - затвердили розпорядження голови Пологівської районної ради  про звільнення директора комунальної установи «Районний методичний кабінет» Пологівської районної ради Фокши Світлани Євгеніївни у зв’язку з припиненням установи шляхом ліквідації.

(Нагадаємо, що Районний методичний кабінет свого часу не був реорганізований Токмацькою районною радою, як  того вимагало законодавство, а тому перейшов в управління Пологівської районної ради, яка вже й проводила процедуру його ліквідації).

Далі було внесено зміни до Програми підвищення якості та ефективності виконання представницьких та управлінських функцій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на території Пологівського району. У ній передбачено зменшити бюджетні призначення на суму 200 тисяч гривень і перенаправити їх на виконання заходів районної «Програми забезпечення територіальної оборони Пологівського району на 2018-2022 роки».

Відтак, були внесені зміни до Програми забезпечення територіальної оборони району - стосовно накопичення матеріальної бази з метою забезпечення 116 окремого батальйону територіальної оборони. Фінансування у 2021 році збільшиться на 218, 6 тисячі гривень, а всього обсяг фінансування Програми на 4 роки становитиме 11,8 мільйона гривень.

(Фото з офіційного сайту Пологівської райради).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.