пʼятниця, 21 травня 2021 р.

До уваги автомобілістів: об'їзд на трасі біля Бердянська!

Тривають роботи з реалізації програми Велике Будівництво, у рамках якої здійснюється ремонт дороги Василівка — Бердянськ. Як повідомляє Служба автодоріг у Запорізькі області, у зв’язку з реконструкцію мосту через р. Кільтичия у селі Дмитрівка на автодорозі Василівка - Бердянськ діє тимчасовий об’їзд.

Детальніше: на автомобільній дорозі державного значення Н-30 Василівка-Бердянськ, км 124+637, продовжуються роботи з реконструкції мосту через р. Кільтичия, які було розпочато у жовтні 2020 р. Наразі, мостобудівники завершили роботи щодо організації тимчасового об’їзду. Для цього було влаштовано технологічний та тимчасовий об’їзний мости, а також об’їзні шляхи.

Відсьогодні, 21.05.2021р., для можливості розбирання старого мосту та подальшого проведення робіт з реконструкції мосту через р. Кільтиччя, на ділянці автодороги Н-30 Василівка – Бердянськ км 124+637, рух автотранспорту буде здійснюватися по новій об’їзній тимчасовій дорозі.

Довжина ділянки тимчасового обходу — 0,3 км. 

Протяжність ділянки, що реконструюється — 0,383 км.

Роботи виконує - підрядне підприємство ТОВ «Мостобудівельний загін №112».

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області звертається до водіїв з проханням враховувати об’їзд при плануванні маршруту та дотримуватись вимог тимчасових дорожніх знаків.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.