пʼятницю, 28 травня 2021 р.

У Токмацькій лікарні на новому мобільному рентгені провели вже понад 500 досліджень

Під час робочого візиту на Токмаччину народний депутат Павло Мельник відвідав Токмацьку лікарню. В супроводі директора лікарні, депутата облради Віталія Пасєвіна він ознайомився з ходом будівництва приймального відділення, яке здійснюється за програмою Президента «Велике будівництво», поспілкувався з медиками. 

Старший рентген-лаборант Олена Дубіна продемонструвала цифровий мобільний рентген-апарат, який придбали минулої осені якраз за допомогою народного депутата за рахунок держаної субвенції соціально-економічного розвитку.

З початку року зроблено понад 500 досліджень, мобільний рентген дуже зручний тим, що його можна куди завгодно перенести і зробити знімок, навіть лежачим пацієнтам. Віталій Пасєвін подякував нардепу, адже придбання цього апарату вкрай необхідне у час спалаху захворюваності на ковід, для виявлення випадків пневмонії (причому, знімки дійсно високої якості). А зараз у зв’язку з будівництвом нового приймального відділення, мобільний рентген став дуже доречним для тимчасового приміщення. 

Павло Мельник зазначив, що ніякої помпезності із закупівлею нового устаткування не робили, зате приємно бачити зараз це все у дії, коли є реальна допомога людям.

Оглянувши будівництво нового приймального відділення, у розмові з будівельниками Павло Мельник висловив невдоволенням повільними темпами робіт (замовником будівництва є обласне управління капітального будівництва), адже у липні відділення має запрацювати у нових приміщеннях. І держава, і обласна рада виділили гроші у повному обсязі. Крім того, за сприяння депутатів Токмацькій лікарні виділено сучасний апарат УЗД і стаціонарний цифровий рентген-апарат, які нещодавно вже прибули до Токмака. Отримане устаткування має працювати, а не пилитися на складі. Тож затягування будівництва, яке допускає запорізький підрядник, неприпустиме!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.