четвер, 6 травня 2021 р.

У Токмак прибула нова медична техніка: цифровий рентген та апарат УЗД

Сьогодні в обласній клінічній лікарні за участі заступниці голови облдержадміністрації Злати Некрасової та директора Департаменту охорони здоров’я Олексія Кулинича у власність громад передали нові системи рентгенівської та ультразвукової діагностики. Про це зранку повідомив сайт ЗОДА.

Обладнання закуплено на державні кошти та передано у безоплатне користування опорним лікарням області. Усього придбано 8 рентгенівських діагностичних систем Calypso F MTOes і 5 ультразвукових діагностичних систем ARIETTA Prologue. 

Вже сьогодні медичне устаткування підсилить діагностичні відділення у лікарнях міст Токмак, Мелітополь, Енергодар, Василівка, Пологи, Бердянськ та Запоріжжя.

І як підтвердив нам керівник Токмацької лікарні, депутат обласної ради Віталій Пасєвін, новий цифровий рентген та апарат УЗД вже опівдні прибули до Токмака.

Нагадаємо, що рішення про закупівлю та розподіл медичної техніки прийняла сесія Запорізької обласної ради, про що ТокмакІнформБюро повідомляв раніше.

Інноваційні діагностичні системи мають забезпечити якісні результати діагностики при травматологічних, невідкладних та спеціалізованих обстеженнях. 

Нове обладнання достатньо мобільне, що дозволить безпосередньо в палатах проводити діагностику тяжких пацієнтів, які не можуть самостійно дійти до потрібного кабінету. (Фото ілюстративне, з відкритих джерел).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.