понеділок, 25 листопада 2019 р.

В Токмаці завершився ХХ обласний шаховий фестиваль "Біла Тура"

Ось уже другий рік наш турнір присвячений вшануванню Героїв-ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Керівники міської організації Третяк Анатолій Петрович і Бажан Микола Дмитрович розповіли спортсменам про трагедію і про наслідки аварії, а наприкінці подарували учасникам змагань солодкі призи.

Як завжди красномовно і епічно був виступ Валерія Дмитровича Шаповала, начальника Відділу у справах молоді та спорту Токмацької міської ради. Виконання гімну а капела - це сильно!

Мені особливо приємно відзначити виступ міського голови Ігоря Вікторовича Котелевського на відкритті змагання.

Скільки раз я звертався за допомогою до Ігоря Вікторовичу, він завжди мене підтримував. Ось і цього разу ним були виділені кошти на нагородження всіх 9 переможців. А це дало можливість на кошти з внесків, символічних, нагородити ще більше учасників, всі отримали призи в 19 номінаціях. Небувалий урожай!
Плюс за підтримки влади міста і депутата облради Олега Валерійовича Суржана здійснюється ремонт нашого славного клубу. Було зроблено стелю, незабаром почнуть міняти вікна і вхідний тамбур.

Переможців в турнірі багато, виграли всі! Але були і кращі з кращих!

У турнірі "А" юнаки нарівні боролися з досвідченими кандидатами в майстри і міжнародним майстром спорту!

Зазначу трійку призерів ДЮСШ - Стас Берлізов, Гераськін Андрій і Маляр Данило.
У турнірі "В" переможцями стали Максим Яковенко, Данило Науменко та Ілля Назаренко.

У турнірі "С" крутіше всіх серед токмачан були Катя Борисенко і Юра Корніяшик.

Робота тренера важка і цікава. Найчастіше все-таки трапляються негативні емоції, адже помиляються всі діти, недарма шахи називають грою 1000 помилок. Але трапляються дні, коли буваєш щасливий. Це був саме цей день, ділиться радістю з нами тренер ДЮСШ Олексій Дружинець у facebook на своїй особистій сторінці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.