понеділок, 4 листопада 2019 р.

Молочанці отримали Гран-прі на "Зорепаді-2019"

Ось вже двадцять вісім років проходить на Запоріжжі обласний молодіжний фестиваль естрадного мистецтва "Зорепад".

Основною метою Фестивалю є виявлення та підтримка талановитих молодих виконавців, естетичний та духовний розвиток молодого покоління, популяризація та розвиток молодіжного естрадного мистецтва, обмін досягненнями в галузі вокального, інструментального, хореографічного, театрального мистецтва, сприяння зміцненню творчих контактів між учасниками, підвищення художнього рівня репертуару і виконавчої майстерності учасників.

Відбіркові тури Фестивалю тривали протягом жовтня в містах Бердянськ, Пологи, Енергодар, Мелітополь та Токмак.

Цьогоріч гала-концерт «Зорепаду-2019» відбувся в Запоріжжі 1 листопада.

Його учасники, виконавці віком від 14 років змагалися у 6-ти номінаціях: сучасна та авторська пісня, хореографія, циркове мистецтво, інструментальна музика, розмовний жанр та діджеїнг.

Особливо приємно, що цього разу Гран-прі на престижному Фестивалі здобув дитячий зразковий танцювальний колектив «Едем» Молочанської дитячої школи мистецтв, керівник Олександр Жаров. 

Цей колектив відомий не тільки в нашому краї, а й завдяки своїй напруженій концертно - гастрольній діяльності й за межами України на найпрестижніших міжнародних фестивалях та конкурсах.

На "Зорепаді - 2019" колектив було нагороджено також сертифікатом для поїздки на міжнародний фестиваль "Орфей арт фест" в Грецію.

Тож далі - нові перемоги.

Окрім своїх творчих здобутків колектив під керівництвом Олександра Жарова відомий своєю активною життєвою позицією - приймає участь в озелененні місцевого міського парку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.