пʼятницю, 15 листопада 2019 р.

У Молочанську запрацювала поліцейська станція

15 листопада в місті Молочанську,  вул. Щаслива, 9, запрацювала поліцейська станція, яка обслуговуватиме територію міста Молочанська,  Долинівської та Виноградненської сільських рад.


На урочистому відкритті станції були присутні начальник ГУНП в Запорізькій області генерал поліції третього рангу Микола Лушпієнко, представники місцевої влади, громадськості, особовий склад поліції.

Як розповів очільник запорізької поліції, відкриття станції дозволить значно оперативніше реагувати на звернення місцевих мешканців, яких на території обслуговування проживає понад 8,5 тисяч осіб.


Молочанська поліцейська станція оснащена службовим автомобілем для оперативного виїзду на виклики громадян. У відремонтованих, комфортних приміщеннях, обладнаних комп’ютерною технікою, будуть чергувати цілодобово групи реагування поліції, дільничні офіцери та оперативники. З відкриттям станції мешканцям населених пунктів буде набагато зручніше і швидше скористатися допомогою правоохоронців.

Це друга поліцейська станція у Запорізькій області. Перша з 23 березня 2018 року працює у селищі Кушугум.

Фото відділу комунікації поліції Запорізької області


Для довідки:


Поліцейська станція - службове приміщення, що надається дільничному офіцеру поліції для виконання покладених на нього завдань із забезпечення правопорядку в межах поліцейської дільниці. (МВС, Наказ "Про затвердження Інструкції з організації діяльності дільничних офіцерів поліції" від 28.07.2017 N 650)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.