пʼятницю, 8 листопада 2019 р.

Щодо ремонту автомобільної дороги державного значення Н-30 Василівка -Токмак- Бердянськ

7 листопада Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час робочої поїздки до Запоріжжя ознайомився зі станом будівництва мостових переходів через р. Дніпро.

«Запорізькі мости – це стратегічно важливий об’єкт не лише для Запоріжжя, а й для всієї України. Буде проведено тендер та визначено підрядників. Гроші, щоб добудувати цей об’єкт, ми знайдемо» -  зазначив Олексій Гончарук.

В рамках офіційного візиту Прем'єр-міністра відбулася також робоча нарада з питань реалізації інфраструктурних проектів у Запорізькій області в 2020 році та критичної необхідності забезпечення безпеки руху.

Серед інших, було підняте питання щодо ремонту автомобільної дороги державного значення Н-30 Василівка –Токмак- Бердянськ.
Раніше з цього приводу з відповідним депутатським запитом до Олексія Гончарука звертався народний депутат України Павло Мельник, про що він інформував спільноту на своїй сторінці у facebook.

Результат - ремонт відповідної ділянки визначено як один з пріоритетних. Це вкрай важливо для розвитку Бердянська та Приморська як курортів, а також для нас – токмачан - відпочивальників.

В проекті держбюджету на 2020 рік передбачено збільшення фінансування ремонту доріг на 40% у порівнянні з минулим роком.

Також на нараді Прем’єр-міністр доручив начальнику Головного Управління Національної поліції в Запорізькій області Миколі Лушпієнку обмежити рух фур по не призначених для них дорогах та в.о. голови Управління Укртрансбезпеки в Запорізькій області Євгену Гненному налагодити зв’язок з Нацполіцією та забезпечити функціонування пунктів вагового контролю цілодобово.

Ми будемо уважно стежити за реалізацією цих ініціатив і сподіватися на комфортне пересування до Азовського моря вже влітку наступного року.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.