вівторок, 26 листопада 2019 р.

Чи відновить свою роботу ДНЗ "Метелик" у Токмаці до 15 грудня цього року? (Документ)

Токмачанам відомо, що дошкільний навчальний заклад "Метелик" відділу освіти Токмацької міської ради наразі в місті не працює.

До редакції газети "Наше місто Токмак" через проєкт   «Скриньки для збору питань і пропозицій» надійшло запитання щодо термінів відновлення його роботи.

Журналісти "Нашого міста..." звернулися з цим запитанням до начальника відділу освіти Токмацької міської ради Світлани Черкасової і 22 листопада отримали відповідь за №769: "Дитсадок "Метелик" відновить роботу після завершення ремонтних робіт". Все.

Але, виявляється, що це питання стоїть на особистому контролі голови Запорізької обласної державної адміністрації Віталія Туринка.

Про це повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Запорізької облдержадміністрації Віталій Литвиненко, передає Depo.Запоріжжя.

"Без опалення залишається дошкільний заклад "Метелик" у місті Токмаці, де з літа за спонсорські кошти уряду Федеративної республіки Німеччини триває ремонт. Привести до ладу дитсадок збиралися до початку осені, потім до початку листопада. Але станом на 26 листопада садок так і не запрацював. Його вихованці розподілені по інших дошкільних закладах міста. За словами директора Департаменту ЖКГ, ремонт у "Метелику" мають закінчити до 15 грудня."

Є проблема - користуйся нашим проєктом  «Скриньки для збору питань і пропозицій»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.