середу, 18 березня 2020 р.

E-schools.info: Платформа працює дуже потужно, нарікань від батьків, учнів та вчителів ЗЗСО № 5 немає

З листопада 2019 року у Токмацькому ЗЗСО № 5 була розгорнута робота по впровадженню платформи E-schools.info.

До січня 2020 року колектив працював у тестовому режимі паралельно із паперовими журналами та щоденниками: вчилися вчителі, навчалися учні, пояснювали батькам.
Не всі зразу прийняли це нововведення, але поступово зрозуміли переваги і почали цікавитися більше. Перший іспит у Токмацькому ЗЗСО № 5 відбувся при попередньому карантині з ОРВІ. Вчителі і учні працювали, батьки приглядалися. Було по-різному. Але це вже є дійсність, без якої нам неможливо працювати.

Велика проблема - це відсутність Інтернету або комп’ютера вдома у деяких вчителів та дітей. Вирішуємо цю проблему різними способами. Залучені всі класи з 1 по 11. Вхід до системи тільки за запрошувальним кодом.

Адміністратором усієї платформи є я, директор закладу Тетяна Чорна. А класні керівники модератори своїх сторінок та класних колективів. Як адміністратор, я контролюю процес роботи вчителів, надаю рекомендації, переглядаю завдання, які надаються дітям, особливо у карантинний період, бачу статистику відвідування платформи та відповідаю на питання відвідувачів. Існують платні послуги від розробників, але на даному етапі нам достатньо і цих безкоштовних. Вчителі впевнено розміщують відео, презентації, посилання на цікаву та корисну інформацію, конспекти уроків, ментальні карти.

На сьогодні...(читати далі...)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.