понеділок, 23 березня 2020 р.

Запрошуються волонтери для проведення заходів з доставки продуктів та ліків самотнім громадянам похилого віку, довезення медичних працівників, дезінфекції міста…

З метою об'єднання зусиль Токмацької міської ради, громадських та релігійних організацій для ефективної протидії занесенню та поширенню коронавірусної інфекції у місті Токмак, надання допомоги соціально вразливим верствам населення під час дії карантину запрошуємо волонтерів для проведення заходів з доставки продуктів та ліків самотнім громадянам похилого віку, довезення медичних працівників, дезінфекції міста тощо.

Дана ініціатива покликана підтримати тих, хто через карантин залишився фактично відірваним від світу – людям похилого віку та людям з інвалідністю. Наразі далеко не всі магазини працюють, громадський транспорт фактично недоступний, а більшість із них не в змозі самотужки купити необхідні продукти та забезпечити себе мінімальними потребами: ліками, обслуговуванням тощо.

Щоб стати волонтером, потрібно зателефонувати до територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Токмацької міської ради щоденно, крім вихідних, за номерами:

(06178) 4-58-27;
(06178) 2-26-43;
068 44 82 463

Зателефонувавши, вкажіть своє ім’я, телефон, в якому будинку, районі міста проживаєте і про те, що ви готові допомогти. Такі люди можуть бути кур’єрами у позаробочий чи вільний час.
Запрошуються усі, хто може бути корисним у такій справі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.