середу, 18 березня 2020 р.

Гуляти не можна вчитися. Де ставити кому?


ЗОШ№2: організація навчального процесу під час карантину.

Гуляти не можна вчитися. Де ставити кому?

Вибір учителів і дітей в ЗОШ№2  очевидний - ми будемо плідно працювати та навчатися.

Для вибору напрямку руху в організації дистанційного навчання була проведена педагогічна нарада, на якій гаряче дискутували, приносили ідеї та затвердили план дій. Також, дякуючи заступнику директора з навчально-виховної роботи Гомон Я.С., відбувся оглядовий семінар "Classroom для вчителя".

Необхідно зазначити, що ЗОШ №2 не обирає легких шляхів. Скинути номер параграфа у Viber - це не про нас. До того ж, фундаментально ознайомившись з інструктажем  Міністерства освіти, упевнилися у правильності вибору інших методів роботи.

Що ми обираємо? Кожен учитель  створив план роботи на період  дистанційного навчання та поновить роботу з  сервісами Google, що вже активно використовувалися під час минулого карантину.  Цей вид зв'язку забезпечить діалог між учнями і вчителями, діти не залишаться сам на сам з новим, складним, багато в чому не зрозумілим матеріалом.  Нестандартні форми проведення уроків  та різні види завдань (відео-, аудіозавдання, тести, презентації, квести та інше) дадуть змогу справедливо оцінити рівень засвоєння нових знань учнями.

Алгоритм приєднання учнів (батьків) до Класрумі знаходиться на сайті школи у рубриці «Дистанційне навчання».

Учителі ЗОШ№2 впевнено йдуть у ногу з потребами сьогодення і готові забезпечити навчальний процес належного рівня, розуміючи всю відповідальність, що лягла на їхні плечі.

Сподіваємося на плідну співпрацю дітей і батьків!

І найголовніше - будьте здорові! Бережіть себе і рідних.

Оксана Шаповал, вчитель ЗОШ№ 2.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.