четвер, 26 березня 2020 р.

Створено Регіональний антикризовий штаб для координації дій у протистоянні коронавірусній інфекції


Для боротьби з коронавірусною інфекцією (COVID-19) на території Запорізької області створено Регіональний антикризовий штаб.

Це - консультативно-дорадчий орган при голові Запорізької обласної державної адміністрації, повідомляє Відділ комунікацій Запорізької обласної ради.

До сфери його компетенції входить також співробітництво з юридичними та фізичними особами із зазначених питань, а також налагодження міжнародного співробітництва та обміну досвідом в боротьбі з вірусом. Координацію діяльності штабу здійснює голова обласної державної адміністрації.

Передбачається, що члени антикризового штабу проводитимуть засідання не рідше одного разу на тиждень і систематично інформуватимуть громадськість, зокрема, через засоби масової інформації, про свою діяльність, прийняті рішення та стан їх виконання.

Рішення, прийняті Штабом, підлягатимуть неухильному виконанню всіма підприємства, установами, організаціями, незалежно від форм власності, яких вони стосуються в межах та спосіб, передбачений діючим законодавством України. 

Персональний склад Регіонального антикризового штабу боротьби з коронавірусною хворобою (COVID-19) на території Запорізької області.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.