понеділок, 16 березня 2020 р.

4 роки 3 місяці позбавлення волі за неодноразове проникнення на територію домоволодінь та у житло мешканців міста Токмака


За результатом забезпечення Токмацькою місцевою прокуратурою належного процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання обвинувачення, Токмацьким районним судом ухвалено обвинувальний вирок відносно раніше неодноразово судимого мешканця м. Токмак, за вчинення злочинів, передбачених ч.ч. 2, 3 ст. 185, ч. 3 ст. 186 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням в житло та інші приміщення та відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднаний з проникненням в інше приміщення).

Під час досудового розслідування встановлено, що впродовж 2016-2019 років громадянин С., неодноразово проникав на територію домоволодінь та у житло мешканців міста Токмака та викрадав їх особисті речі, запасні частини автомобілів, металобрухт, інше.

Окрім того, на початку жовтня 2019 року, проникнувши до гаражу одного з мешканців міста, був застигнутий господарем та, при намаганні останнього припинити злочин, вчинив активний опір, завдавши тілесних ушкоджень хазяїну.

За результатами проведеного досудового розслідування, восени 2019 року обвинувальний акт відносно громадянина С. скерований до Токмацького районного суду для розгляду по суті.

Суд, 03.03.2020, враховуючи всі обставини кримінального провадження та надані прокурором докази, визнав зловмисника винним та призначив йому покарання у виді 4 років 3 місяців позбавлення волі.

Наразі вирок суду не набрав законної сили.

Заступник керівника О. Усатий.

Зображення має ілюстративний характер.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.