понеділок, 23 березня 2020 р.

Важливо: До уваги бізнесу та мешканців Токмака

20 березня відбулось позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє Пресслужба виконкому Токмацької міської ради.

Комісія вирішила:

Токмацьким закладам торгівлі суворо забезпечити додержання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 № 215), а саме заборонити діяльність закладів торгівлі, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Закладам торгівлі, діяльність яких дозволена згідно вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 № 215) неухильно дотримуватись санітарних норм під час карантину та запропоновано вжити заходів щодо недопущення знаходження більше ніж одного відвідувача на 5 кв.м. торгівельної площі закладу та забезпечення відстані між відвідувачами не менше ніж 2 м.

До 03.04.2020 або до особливого розпорядження припинити діяльність ринків та об’єктів дрібнороздрібної торгівлі (палатки, лотки, ятки тощо), що розташовані на території міста.

Для оповіщення населення з запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 задіяти автомобіль Токмацького ДСНС з гучномовцем, відділ культури ТМР та КП «Міський ринок» ТМР де розташовані стаціонарні гучномовці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.