середу, 25 березня 2020 р.

Визначено, що ситуація, яка виникла на території Запорізької області з СОVID-19 призвела до надзвичайної ситуації регіонального рівня

25 березня відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області № 8.

Комісією попередньо визначено, що ситуація, яка виникла на території Запорізької області у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 призвела до надзвичайної ситуації регіонального рівня, повідомляє Токмацька міська рада.

Відповідно до  п. 6.3. рішення зазначеного протоколу, суб’єктам господарювання у сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності необхідно забезпечити режим роботи з розрахунку один відвідувач на 10 кв. метрів площі торговельного (операційного) залу за умови дотримання дистанції між ними не менш як 1,5 метри із встановленням спеціальних позначок.

Детальніше про позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій області.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.