четвер, 23 липня 2020 р.

Події 22 липня: У Токмаці чоловіка у стані алкогольного сп'яніння вдарило струмом під час ремонтних робіт

За добу, 22.07.2020 року у Запорізький області здійснено 790 викликів швидкої медичної допомоги, на добовому чергуванні знаходились 154 бригади ЕМД, повідомляє КНП "ТМО " ОЦЕМД та МК" ЗОР.

У м. Запоріжжя по пр. Ювілейному стався наїзд легкового авто на пішохода. Постраждала жінка 22 років. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждала отримала закриту травму правого стегна та колінного суглобу і була госпіталізована до лікарні.

У м. Запоріжжя по вул. Святого Миколая чоловік 24 років впав з даху власного будинку з висоти 3 метри. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждалий отримав закриту черепно-мозкову травму, садна м'яких тканин голови, закриту травму поперекового відділу хребта, травму спини, тупу травму живота та був госпіталізований до лікарні.

У м. Запоріжжя на перехресті бульвару Гвардійського та вул. Нижньодніпровської легкове авто збило пішохода, дівчину 19 років. На місці події працювала 1 реанімаційна бригада. Постраждала отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий перелом кісток правої кісті та була госпіталізована до лікарні.

У м. Запоріжжя по вул. Тюленіна чоловік 36 років отримав ножове поранення. На місці події працювала 1 лікарська бригада. З проникаючим колото-різаним пораненням лівого підребір'я та поперекової ділянки постраждалий був госпіталізований до лікарні.

У м. Бердянськ по пр. Пролетарському стався наїзд легкового авто на пішохода з велосипедом. На місці події працювала 1 лікарська бригада. Постраждав чоловік 61 року. Він отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму лівого плеча та був госпіталізований до лікарні.

У м. Пологи по вул. Калинова у траві, що горіла, був знайдений чоловік 64 років. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждалий отримав термічні опіки пламенем І-ІІА ст. спини та верхніх кінцівок і був госпіталізований до Пологівської лікарні.

У м. Токмак по вул. Мостова чоловіка 33 років у стані алкогольного сп'яніння вдарило струмом під час ремонтних робіт. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждалий отримав електротравму, опік 1-2 пальця правої кісті. Медична допомога надана на місці пригоди, від госпіталізації постраждалий відмовився.

У с. Розівка Якимівського району у ставку втопилась дівчинка 7 років. Бригада, що прибула на місце пригоди, після проведення реанімаційних заходів, констатувала смерть постраждалої.

У смт. Кирилівка ледь не потонув чоловік 67 років, який знаходився у стані алкогольного сп'яніння. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. після надання медичної допомоги, постраждалий був госпіталізований до Якимівської лікарні.

У Василівському районі біля с. Камінське сталося зіткнення легкового авто та вантажівки. На місці події працювала 1 лікарська бригада. Постраждав чоловік 55 років, водій легкового авто. Медична допомога йому була надана на місці пригоди, від госпіталізації він відмовився.

У Приазовському районі біля с. Мар'янівка легкове авто злетіло у кювет. Постраждав чоловік 46 років. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждалий отримав пошкодження тканин обличчя та був госпіталізований до лікарні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.