понеділок, 13 липня 2020 р.

Жахлива ДТП: Потрібна допомога

10 липня близько 07:20 до Запорізького відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу села Новоолександрівка Запорізького району.

Водій автомобіля «Skoda Octavia» 1972 року народження, рухаючись по проїзній частині дороги від села Новоолександрівка в напрямку автодороги «Харків-Сімферополь, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Volkswagen Golf», за кермом якого знаходився 42-річний  чоловік.

В результаті аварії обидва водії та пасажирка автомобіля «Skoda Octavia» 1985 року народження, отримали тілесні ушкодження, з якими госпіталізовані до лікарні.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України  (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування.

З метою встановлення всіх обставин аварії поліція звертається з проханням відгукнутись свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи руху автомобіля, за телефонами (095) 687-57-67 або 102.

З проханням про допомогу до громадян звертається Єлизавета Баглай, донька постраждалого:

"Постраждалим виявився мій батько, Баглай Юрій Вікторович (1972 р.н.), водій «Фольксвагена».

На даний момент він знаходиться в реабілітаційному відділенні Запорізької обласної клінічної лікарні в дуже важкому стані.

У зв'язку з розривом коронарної артерії знаходиться в медикаментозній комі. У нього перелом 9 ребер, роздроблена ліва колінна чашечка, пошкоджені печінка і селезінка, пневмоторакс лівої легені (при зіткненні ребро пробило легеню) і багато інших каліцтв.
Очікується дуже довге лікування і реабілітація, що коштують величезних грошей, яких моя сім'я дуже потребує.

Усіх небайдужих прошу допомогти матеріально для подальшого лікування батька.

Будь ласка, кому не складно, розповсюдьте цю інформацію...

Карта ПриватБанку для переказу коштів:
5168 7573 3808 0445,  Баглай Єлизавета Юріївна

За подробицями пишіть в Messenger."

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.