вівторок, 21 липня 2020 р.

Події за добу 20 липня

За добу, 20.07.2020 року у Запорізькій області здійснено 749 викликів швидкої медичної допомоги, на добовому чергуванні знаходились 154 бригади ЕМД, повідомляє КНП "ТМО " ОЦЕМД та МК" ЗОР.

У м. Запоріжжя по вул. Історична біля під'їзду був знайдений чоловік 33 років, який ймовірно працював на висоті і впав. Бригада, що прибула на виклик, після проведення реанімаційних заходів, констатувала смерть постраждалого.

У м. Запоріжжя на кар'єрі хлопець 17 років невдало стрибнув у воду і травмувався. На місці події працювала 1 реанімаційна бригада. З закритим переломом шийного відділу хребта, закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, постраждалий був госпіталізований до ЗОДЛ.

У м. Запоріжжя біля мосту Преображенського сталося зіткнення 2 легкових автомобілів. Постраждали 2 особи: жінки 55 та 37 років. На місці події працювали 2 лікарські бригади. Обидві постраждалі з травмами середнього ступеню важкості госпіталізовані.

У Оріхівському районі біля с. Новоданилівка сталося зіткнення 2 легкових автомобілів, постраждали 4 осіб: жінки 36, 26 та 55 років і чоловік 41 року. На місці події працювали 2 фельдшерські бригади. Жінка 36 років отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий перелом правого передпліччя, травму грудної клітини. Чоловік 41 року отримав закриту травму лівого плеча та правого стегна. Жінка 26 років отримала рану скроневої ділянки та колінного суглобу. Жінка 55 років отримала закриту травму плечового суглобу, підшкірну гематому, параорбітальну гематому. Постраждалі госпіталізовані до Оріхівської лікарні.

У Оріхівському районі біля с. Новоданилівка "Газель" з'їхала у кювет. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждав чоловік 25 років. Він отримав закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом кісток тазу, параорбітальну гематому, закриту травму живота та був госпіталізований до Оріхівської ЦРЛ та у подальшому переведений до ЗОКЛ.

У м. Пологи по вул. Центральна, чоловік 43 років порізав себе ножем. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. З проникаючим пораненням передньої черевної стінки постраждалий був госпіталізований до лікарні.

У Якимівському районі смт. Кирилівка на одній з баз відпочинку тонув хлопчик 4 років. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Після надання медичної допомоги, він був госпіталізований до лікарні.

У с. Фруктове Мелітопольського району чоловік 35 років отримав ножове поранення. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. З проникаючим пораненням серця постраждалий був госпіталізований до Мелітопольської лікарні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.