четвер, 19 листопада 2020 р.

Відбулася Перша сесія новообраної Токмацької міської ради Пологівського району

19 листопада о 10:00 годині відбулася  Перша сесія Першого скликання новообраної Токмацької міської ради Пологівського району. (Дивитись відео)

Під час голосування
У залі - 33 депутата з 34 обраних.

Відсутній - Віталій Конопський, він же і не отримав тимчасового посвідчення депутата.

Перша сесія новообраної Токмацької міської ради була скликана Токмацькою міською територіальною виборчою комісією 18 листопада пізно ввечері під час, як нам повідомили, її другого засідання в не повному складі.

Як нам повідомили, жоден з депутатів не отримав запрошення на цю сесію від ТВК. На офіційному сайті ради зранку 19 листопада інформації про Першу сесію також не було.

Перше пленарне засідання першої сесії відкрив заступник голови територіальної виборчої комісії Сергій Гослинський, який проінформував раду про підсумки виборів депутатів, а також про підсумки виборів міського голови.

Текст Присяги
По організації сесії.

Вона пройшла в тісній малій залі ради на другому поверсі будівлі (вул. Центральна, 45), у залі було понад 50 осіб: хто в захисних масках, хто - без, хто - в неправильно одягнутих. У залі було 8 стільців у п'яти рядах, решта меблів - під стінкою.

ДовідковоЗа останню добу  в області зареєстровано 748 нових випадків захворювання на COVID-19.

Всього станом на 8:00 19.11.2020 зареєстровано 21480 лабораторно підтверджених випадків, в т.ч. 1269 – серед дітей (за добу + 43) та 1642 серед медичних працівників (за добу + 61).

В розрізі адміністративних територій – 21480 (+748): Токмацький р-н - 717 (+15) .

Померло в Токмаці від ковіду семеро людей(

На початку та в кінці роботи сесії Державний Гімн України не звучав.

В тісній обстановці проходило і таємне голосування з виборів секретаря ради - у коридорі видавали бюлетень, у прийомній секретаря - голосування.

Новостворена рада розглянула три питання черги денної:

- Про обрання секретаря Токмацької міської ради.

В результаті таємного голосування депутати 20-ма голосами  обрали на цю посаду Віктора Загуменного за поданням міського голови Ігоря Котелевського.

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради "Про бюджет м. Токмака на 2020 рік ".

Депутати дали за це рішення 18 голосів "ЗА":

За зверненням управління комунального господарства за рахунок зменшення асигнувань по програмам «Програма з поліпшення стану будівель соціальної сфери м. Токмак на 2019-2021 роки» по заходу Поточний ремонт ігрового залу Палацу спорту розташований за адресою вул. Центральна, 13, та «Реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Токмака на 2019-2021 роки» по заходу Послуги з технічного обслуговування системи водовідведення (ділянки в районі буд. № 35-а по вул. Володимирській та від буд. № 1 по вул. Володимирській до буд. № 8 по вул. Перемоги) (фінансування КП «Міськводоканал» ТМР ), збільшили асигнування на:


- програма «Реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Токмак на 2019-2021 роки» 68,862 тис.грн., а саме:

Поточний ремонт теплового вводу житлового будинку за адресою вул. Центральна, 20 - 18,600 тис.грн.;

Поточний ремонт теплового вводу житлового будинку за адресою вул. Центральна, 16 - 29,262 тис.грн.;

Поточний ремонт теплового вводу житлового будинку за адресою вул. Центральна, 34 - 20,820 тис.грн.

І третє питання "Про внесення змін до Програм".

Що далі?

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: Глава 5. Порядок формування, організація роботи органів та посадових осіб місцевого самоврядування. Стаття 46. Сесія ради. Пункт 14. Не пізніш як на другій сесії затверджується регламент роботи відповідної ради, а також положення про постійні комісії ради.

Довідково: Стаття 52 цього ж Закону. Повноваження виконавчого комітету сільської, селищної, міської, районної у місті ради. Пункт 2. Виконавчий комітет ради:

1) попередньо розглядає та схвалює проекти місцевих програм соціально-економічного і культурного розвитку, цільових програм з інших питань, прогноз місцевого бюджету, проект місцевого бюджету, проекти рішень з інших питань, що вносяться на розгляд відповідної ради…

Відсьогодні Токмацька міська рада сьомого скликання втратила свої повноваження…

Довідково: До ст. 44-3.  Кодексу України про адміністративні правопорушення внесено зміни.

ст. 44-3 КУпАП. Порушення правил щодо карантину людей,

Порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами, - тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно, - тягне за собою накладення штрафу від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.