пʼятниця, 27 листопада 2020 р.

Токмачанина Віталія Голода обрано заступником голови Пологівської райради

Відповідно до постанови Пологівської районної територіальної виборчої комісії від 25 листопада 2020 року №87 "Про скликання першої сесії Пологівської районної ради Запорізької області" 27 листопада відбулася перша сесія новообраної Пологівської районної ради Запорізької області восьмого скликання.

Голова Пологівської районної ради Сергій Калашник

Повідомлення про сесію було своєчасно оприлюднене на офіційному сайті Пологівської райради.

Нагадаю, що рішення Токмацької міської ТВК про проведення першої сесії Токмацької міської ради 19 листопада не було оприлюднене на офіційному сайті міської ради.

У залі, що вміщує понад 200 осіб, зібралося 40 новообраних депутатів райради, представники ЗМІ, запрошені.

Вразило те, що перед початком роботи сесії всі присутні пройшли температурний скринінг, а площа зали була достатньою для проведення такого масового заходу.

Заступник голови Пологівської районної ради Віталій Голод отримує своє депутатське посвідчення

Нагадаю, що у Токмаку 19 листопада під час проведення першої сесії Токмацької міської ради понад 50 осіб організатори зібрали у маленькій залі на другому поверсі виконкому.

Депутат Олександр Хомічук, який тоді перший прийняв Присягу та зачитав її текст, як найстарший депутат, розписався за це ручкою та передав її іншим 33-м депутатам, уже повідомив про свою хворобу на ковід у своєму фейсбуці та закликав усіх до обачності.

Першу сесію Пологівської районної ради восьмого скликання розпочала голова Пологівської районної територіальної виборчої комісії Лариса Цибулько.

Вона оголосила про результати виборів депутатів Пологівської райради, під час чого кожному з них було вручено депутатське посвідчення.

З обраних 42 депутатів на сесії були присутніми та отримали посвідчення 40 депутатів.

Під час своєї роботи депутати тайним голосуванням обрали голову Пологівської районної ради Сергія Калашника , від ПП "Опозиційна платформа - За життя", який отримав 30 голосів "ЗА" та його заступника - Віталія Голода від ПП "Слуга народу", за якого депутати "дали" 28 голосів.

Обрані керівники мають приступити до виконання своїх повноважень на другий день після звільнення з основної роботи.

Довідково: Сергій Калашник - 47 років, працює на Пологівському заводі “Коагулянт”.

Віталій Голод - 50 років, працює в газеті "Наше місто Токмак".

На цьому сесія зробила перерву до 3 грудня 2020 року, де, зокрема, буде розглянуто питання про початок реорганізації Токмацької районної ради та інших рад, що увійшли до складу Пологівського району в результаті реформи децентралізації, шляхом приєднання до Пологівської районної ради та про утворення постійних депутатських комісій ради і Положення про них тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.