вівторок, 3 листопада 2020 р.

У Молочанську перераховували перераховані бюлетені

Молочанська міська територіальна виборча комісія після п’яти днів обрахунку прийняла рішення про перерахунок голосів з виборів депутатів Молочанської міської ради та міського голови на чотирьох виборчих дільницях, про що ми вже повідомляли вчора.

Після відкриття пакетів з бюлетенями комісія вирішила вважати всі бюлетені по дільниці в селі Лагідне такими, що не підлягають врахуванню. На думку більшості членів ТВК, підстава для такого рішення – відсутність написаного номеру дільниці на бюлетенях. З такої ж причини комісія визнала вибори такими, що не відбулися на дільниці у селі Розкішне.

По дільницям у Молочанську (центр ПТО) і Долині тервиборчком склав нові протоколи, але підстав для відміни результатів не знайшли, тому  результати голосування залишилися практично такими ж, як встановили дільничні виборчі комісії. Після цього о 22:29 годині виборча документація з дільниць була знову закрита у окремій кімнаті і опечатана.

За попередніми підрахунками на пост Молочанського міського голови зі значною перевагою перемагає Ірина Липка.

03 листопада – останній день для оголошення результатів виборів. Комісія досі працює.

Також по Молочанській ОТГ обрано 20 з 22 депутатів міської ради. По двом округам – №1 і №4 – доведеться проводити повторне голосування, оскільки кандидати набрали однакову кількість голосів.

Офіційні результати виборів по Молочанській ОТГ ми плануємо опублікувати одразу ж після прийняття підсумкових протоколів у ТВК.

Віталій Голод.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.