субота, 14 листопада 2020 р.

Плата за абонентське обслуговування – послуга від місцевих «тепловиків»

Місцева теплопостачальна компанія «Комунальне підприємство Токмак біоенергія Токмацької міської ради»  сповістила своїх абонентів, розклеївши оголошення на під’їздах багатоповерхових будинках міста, про те, що для зменшення відсотків на комісії банківській установі та у зв’язку з виробничою необхідністю з 01 жовтня 2020 року ввівся в дію наказ КП «Токмак біоенергія» ТМР «Про плату за абонентське обслуговування» від 03.09.2020 р. № 100, згідно якого встановлено:

- розмір плати за абонентське обслуговування на одного абонента у розрахунковий період, а саме з 1 жовтня 2020 р. по 31 березня 2021 року, в розмірі 43,86 грн. за місяць.

Так як плата за абонентське обслуговування є окремим платежем, з 01 жовтня 2020 року плата за абонентське обслуговування буде нараховуватись окремим рахунком.

На плату за абонентське обслуговування повинна надаватись житлова субсидія, йдеться в оголошенні.

Споживачам, у яких субсидія нараховується автоматично, необхідно звернутись, до Управління соціального захисту населення Токмацької міської ради з новими заявою та декларацією про призначення житлової субсидії.

З повним текстом оголошення можна ознайомитись на прикріпленому зображенні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.