понеділок, 9 листопада 2020 р.

УСЗН Токмацької міської ради забезпечує учасників АТО/ООС безоплатними путівками до санаторно-курортних закладів

Cанаторно-курортне лікування учасників АТО/ООС.

Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях санаторно-курортним лікуванням затвердженого постановою КМУ від 31 березня 2015 р. №200 (зі змінами), управління соціального захисту населення забезпечує учасників АТО/ООС безоплатними путівками до санаторно-курортних закладів згідно з медичними рекомендаціями в порядку черговості в міру надходження коштів на закупівлю путівок.

Для взяття на облік учасник АТО/ООС подає до управління соціального захисту населення, де перебуває на обліку, наступні документи:

1. Заяву;

2. Медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о;

3. Копію посвідчення;

4. Копію документа, що підтверджує безпосередню участь (забезпечення проведення) особи в антитерористичній операції чи заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

Закупівля путівок відбувається на підставі договорів, укладених управлінням соціального захисту населення з учасниками АТО/ООС та санаторно-курортними закладами. Тобто учасник АТО/ООС, який перебуває на обліку для забезпечення санаторно-курортним лікуванням, самостійно обирає санаторій в якому бажає пройти оздоровлення і який відповідає встановленим вимогам. Гранична вартість путівки (ліжко-дня) визначається щороку Мінсоцполітики.

За детальною інформацією звертатись до управління соціального захисту населення Токмацької міської ради за адресою вул. Центральна, 12 або за телефоном (06178) 2-88-78.

Гол. спеціаліст управління соціального захисту населення Токмацької міської ради О.О.Горбачова.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.