четвер, 11 червня 2020 р.

Боротьба за землю продовжується у Токмацькому районі

Громада Таврійської сільської ради підготувала колективне звернення, під яким підписались 521 чоловік, до Президента України, Генерального прокурора України, Головного управління Держгеокадастру, Токмацької РДА та Запорізької ОДА про допомогу у вирішенні проблеми вилучення земельних ділянок для ведення особистого сільського господарства у користувачів, повідомила Ірина Буравська у facebook.

Така реакція, як ми вже повідомляли, на те, що понад 150 жителів сіл Новогорівка, Таврія, Зелений Гай можуть постраждати втративши свої земельні наділи. Адже нещодавно виявилося, що на 96 гектарів землі Таврійської сільради Токмацького району претендують жителі Запоріжжя.

Не просто претендують, а вже розпочали оформлення технічної документації. 

Оновлено: 12.06.2020 року відбулася зустріч жителів Таврійської сільської ради Токмацького району Запорізької області з в.о. начальника Держгеокадастру Запорізької області Присяжнюком П.В., на якій він запевнив, що буде надане право на приватизацію кожному користувачу земельної ділянки та переведення землі під городами в комунальну власність, повідомила  Галина Радіонова у своєму facebook.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.