середу, 17 червня 2020 р.

У Молочанську спіймали водія місцевого комунального підприємства на шкоді довкіллю

Терміново треба з’ясувати – хто шкодить довкіллю на Токмаччині?

Ми знаємо, тому впевнені, що нас читають користувачі - від простого мешканця до міського голови, від депутата сільської ради до народного депутата України, тому повідомляємо наступне:

Сьогодні 17 червня 2020 року, за повідомлення токмачанина Олег Токмак, нарядом Запорізької міжрегіональної рибохорони був затриманий спецавтомобіль КП Громада (м. Молочанськ), що виконував злив нечистот у річку в місті Молочанську за молокозаводом.


Прибулі представники КП документів не надали, що це місце є відстійником і дозволу на злив так само не було надано.

Був викликаний наряд поліції. Складено матеріали для подальшого розгляду.
Від поліції хотілося б знати, чим це все закінчиться. Чи були надані документи, що підтверджують місце зливу відстійником і дозвіл на злив нечистот?

У подальшому ході рейду було виявлено ряд полів, розораних з порушенням прибережної санітарної зони. А також в Молочанську виявлено замор риби.
Поруч знаходиться поле пшениці зі слідами спецтехніки після обробки отрутохімікатами.

За вимірами - розорювання до води складає 15-20 метрів.

Питання екологам і представникам всіх гілок влади: Доки можна терпіти вашу бездіяльність? У вас напевно крім грошей, в голові немає нічого святого?

Максимальний репост по всіх мережах, може до Києва дійде!, - закликає Олег Токмак та додає результати аналізу води з річки, взятий в селі Благодатне, де чітко видно, виділено жирним, у скільки разів перевищує наявність нітратів в воді.

Спасибі вам, фермери…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.