понеділок, 23 жовтня 2023 р.

Наш земляк Сергій Кононенко загинув під Бахмутом

У Кременчуці попрощалися з нашим земляком, загиблим у боях з рашистськими окупантами 36-річним Сергієм Кононенком. Про це повідомив кременчуцький ТелеграфЪ.

Сергій народився 13 березня 1987 року у Токмаці, мешкав у селі Вишневому Роздольської громади. Після початку повномасштабної війни та окупації нашого району молодий чоловік разом з мамою, сестрою та нареченою приїхали до Кременчука. 26 травня 2023 року Сергій Кононенко пішов до військкомату, пройшов навчання, здобув військове звання молодшого лейтенанта і був направлений у військову частину.

Рідні та друзі Сергія розповіли, що це була дуже хороша та працьовита людина. Він хотів сім'ю та війна порушила усі плани.

Один з побратимів загиблого Героя, зокрема, розповів, що Сергій не встиг одружитися. І очікувалося, що він приїде у відпустку до нареченої або вона до нього у Костянтинівку.

Але доля так повернула, що у ході бойового завдання Сергій загинув. Це сталося 2 жовтня 2023 року у населеному пункті Міньківка Бахмутського району Донецької області.

Багато людей прийшли провести Сергія Кононенка в останню путь. Серед них друзі, сусіди, товариші та рідні загиблого. Після прощання у міському Палаці культури панахиду відслужили у Свято-Миколаївському соборі. 

Поховали нашого земляка на Алеї Слави Свіштовського кладовища Кременчука поряд з іншими захисниками України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.