вівторок, 9 червня 2020 р.

Токмачанин Владислав Грицун - володар Grand Prix «The Power of Music»

Сила Музики | The Power of Music – міжнародний продюсерський онлайн конкурс співаків, музикантів, авторів завершився.

Конкурс професійний – професійні музиканти і викладачі дивляться і слухають творчі роботи, оцінюють і коментують їх, щоб допомогти конкурсантам стати професіоналами.

Конкурс продюсерський – продюсери дивляться на конкурсантів і слухають їхні творчі роботи, щоб допомогти у продюсуванні, виданні, публікації і просуванні музики і пісень, синглів і альбомів. Створенні брендів артистів, збиранні аудиторії.

Конкурс Online – все відбувається онлайн, в Інтернеті, дистанційно. Не треба нікуди їхати.

Маємо результат: токмачанин Владислав Грицун - володар Grand Prix у своїй номінації (жанр + вікова категорія).

Про це повідомила його вчителька Світлана Утєнкова у своєму facebook.

"Дякуємо організаторам та керівникам конкурсу "Сила музики" за високу оцінку! Дякуємо усім друзям за голосування (сердечка)! І мої найщиріші вітання Владиславу! Уся сила музики - у твоїх руках!!!", впевнена пані Світлана.

Важливо: Учасники не «виштовхують» один одного, а отримують те, на що заслуговують. Визначення місць не залежить від кількості учасників в номінації, а виключно від рівня виконання творів.

Перейти до магазину
Імена переможців публікуються у Залі Слави творчої екосистеми “Музика”. Цікаві творчі роботи публікуються у музичних новинах, зокрема на сайтах «Музичний берег» та Music Shore. Ці публікації також розповсюджуються у соцмережах. Кожен конкурсант може бути номінований на головний приз року, Constellation UA 2020.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.