субота, 6 червня 2020 р.

Проєкт мапи майбутніх районів Запорізької області: Опубліковано для ознайомлення

9 червня  відбудеться онлайн-пресконференція на тему: «Нові райони в Україні: від кількості до ефективності.

Зокрема, у рамках реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади найближчими днями Уряд розгляне проєкт нормативно-правового документу щодо адміністративно-територіального устрою субрегіонального рівня (очікується оприлюднення проєкту документу) та направить його на розгляд Верховної Ради України. Проєкт міститиме чіткий перелік районів та, у їх складі, майбутніх громад по кожній області та АР Крим.

Проєкт формату майбутніх районів – їхню кількість та склад по кожній області - Мінрегіон направив на погодження до центральних органів виконавчої влади, облдержадміністрацій та асоціацій органів місцевого самоврядування.

Про це повідомили у Міністерстві розвитку громад та територій.

У відомстві зазначили, що карти майбутніх районів підготовлені на основі пропозицій обласних державних адміністрацій та тривалих консультацій з асоціаціями і експертним середовищем та наголосили, що це є в своїй сукупності лише першим проєктним документом, який ще зазнає змін в ході погоджень та попередніх обговорень на рівні Уряду, перед його схваленням.

Перейти до магазину
«Децентралізація» опублікувала для ознайомлення проєкти мап майбутніх районів кожної області України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.