пʼятницю, 19 червня 2020 р.

КабМін оприлюднив текст постанови про продовження адаптивного карантину до 31 липня 2020 року

Згідно з постановою уряду «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» № 500 від 17 червня 2020 року, на період дії карантину робота в органах виконавчої влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування буде розпочинатися о 8:00, у центрах надання адміністративних послуг, органах соціального захисту населення, територіальних органах Пенсійного фонду України - о 10:00.

Крім того, на період карантину забороняється: відвідування навчальних закладів у групах понад 10 осіб, крім участі у державній підсумковій атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, вступних випробуваннях, єдиному вступному іспиті з іноземної мови, єдиному фаховому вступному випробуванні, атестації у формі тестових іспитів ліцензійних інтегрованих іспитів "КРОК", а також здійснення підтвердження кваліфікації моряків, проведення підготовки моряків, членів екіпажів торговельних суден.

На період карантину також забороняється проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участі понад однієї людини на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід відбувається на відкритому повітрі), де відбувається захід. Організатор заходу несе відповідальність за дотримання фізичної дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра.

Забороняється також діяльність дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Згідно з документом ...читати далі...

Перейти до магазину
Зміни, що вносяться - текст документа.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.