вівторок, 29 жовтня 2019 р.

Молочанську районну лікарню закрили

Депутати Токмацької районної ради  припинили комунальне некомерційне підприємство "Молочанська районна лікарня" шляхом ліквідації.

Ця подія відбулася на п'ятдесят шостій позачерговій сесії районної ради 29 жовтня 2019 року. Проект рішення підтримало 14 депутатів, присутніх на сесії, з 26 обраних від різних політичних партій.

Цьому рішенню передував Наказ Міністерства охорони здоров'я України від 24.10.2019 р. № 2151, яким "Молочанська районна лікарня" попала до Переліку здобувачів ліцензій, за заявами яких прийнято рішення про відмову в отриманні ліцензій на провадження господарської діяльності з медичної практики.

"Відмовити у видачі ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики у зв'язку з невідповідністю заявника згідно з поданими документами Ліцензійним умовам провадження господарської діяльності з медичної практики, а саме:
- в поданих відомостях 8 про стан матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання, наявність персоналу із зазначенням його освітнього і кваліфікаційного рівня (далі - Відомості):
- п.7 рекомендовано узгодити з вимогами пп.5 п.13 та п.22 Ліцензійних умов (забезпечити наявність медичного обладнання та виробів медичного призначення, що необхідні для виконання передбачено обсягу надання медичної допомоги/послуг згідно клінічних протоколів та стандартів медичної допомоги (медичних стандартів), при цьому, перелік оснащення рекомендовано узгодити з вимогами наказу МОЗ України від 02.03.2011 № 127 "Про затвердження примірних табелів оснащення медичною технікою та виробами медичного призначення центральної районної (районної) та центральної міської (міської) лікарень)".
Крім цього звертаємо увагу, що в п.7 Відомостей задекларовані приміщення (лабораторної діагностики) відносно яких, заклад охорони здоров'я не укомплектований фахівцями згідно профілю діяльності.
Після усунення причин, що стали підставою для прийняття рішення про відмову у видачі ліцензії, здобувач ліцензії може повторно подати до органу ліцензування заяву про її отримання." - йдеться в документі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.