четвер, 31 жовтня 2019 р.

Тож що чекає ЦНАП в найближчі часи?


23.10.2019 року голова Токмацької районної державної адміністрації (РДА) Віктор Дудукалов надіслав листа до Токмацької районної ради, про що він повідомив на спільному засіданні депутатських комісій райради 29 жовтня 2019 року. Мова йде про працівників центру надання адміністративних послуг - 4 ставки скоротити.

Деталі у цьому відео:

Райрада надала відповідь голові РДА, яку ми і публікуємо:

"Розглянувши Ваш лист від 23.10.2019 року №11-09/0467 повідомляємо, що відповідно до ст. 12 Закону України «Про адміністративні послуги», центри надання адміністративних послуг можуть бути створені лише при районних державних адміністраціях та при виконавчих органах сільських рад.
У зв'язку з тим, що Токмацька районна рада діє в межах та відповідно до чинного законодавства України, створення відділу надання адміністративних послуг не є можливим, оскільки це порушення закону.
Постановою Кабінету Міністрів України від 19.06.2019 року №746 «Про внесення змін у додаток до Постанови Кабінету Міністрів від 25 березня 2014 року №91» затверджено граничну чисельність працівників місцевих державних адміністрацій, але даною Постановою не встановлено які саме посади необхідно скоротити. У зв'зку з цим, наполегливо рекомендуємо Вам змінити своє ставлення до ЦНАПу та внести зміни до розпорядження «Про оптимізацію структури та штатної чисельності Токмацької районної державної адміністрації Запорізької області». Цей відділ має важливе соціальне значення і, за Вашою інформацією, наповнює районний бюджет коштами у сумі 413 006 грн., які на сьогоднішній день є дуже необхідними для вирішення соціально - побутових проблем району."

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.