вівторок, 1 жовтня 2019 р.

Запорізька обласна влада не привітала токмачан з Днем міста: Забули, проігнорували чи щось інше?

Відділ комунікацій Запорізької обласної ради на сайті облради повідомив, що голова Запорізької обласної ради привітав мелітопольців із Днем міста, яке містяни святкували у цю неділю, 29 вересня.

Ми приєднуємося до привітань сусідів, адже ми "однолітки". І Токмак і Мелітополь наразі має 235 років.
На головній святковій сцені міста мелітопольців привітали "очільник обласного парламенту"  Григорій Самардак, перший заступник голови облдержадміністрації Елла Слепян... Голова обласної ради також виконав почесну місію – вручив нагороди обласної ради з нагоди Дня міста кращим трудівникам виробництва, представникам місцевого самоврядування та за вагомий внесок у розвиток Мелітополя і таке інше...
Що вразило мене?
У нас не було кого нагороджувати? Ми не достойні? Ми ж також виборці обласної ради!
Такий поважний "десант" обласних чиновників найвищого ґатунку знайшов час та наснагу відвідати Мелітополь, а Токмак пройшов повз. Це ігнорування, забули, не запросили, радники не підказали, конфлікт влади чи ще щось?
Прикро, що місто обласного значення з чисельністю населення понад 30 000 мешканців , розташоване в географічному центрі області з єдиним в Україні статусом депресивності залишилося без уваги зі сторони області.
Але не все так погано, місто Токмак привітав народний депутат України Павло Мельник, який на мелітопольському фото праворуч.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.