середу, 30 жовтня 2019 р.

Токмацькі поліцейські врятували два життя

Пізнього вечора, 26 жовтня, у Токмаці на вулиці Горіховій сталася пожежа, під час якої поліцейські врятували двох токмачан.

Офіцери патрульної служби Токмацького відділення поліції Ігор Літус, Станіслав Швиденко та Сергій Жданов (на фото зліва направо) патрулювали вечірні вулиці Токмака. Зокрема побували у районі «40-го магазину», де частенько гужують п’яні компанії. Близько одинадцятої вечора зустрічна людина повідомила, що поруч на Горіховій (колишня вул. Свердлова) з будинку йде дим. Коли правоохоронці під’їхали на місце, дійсно побачили, що по вулиці стелиться дим. Викликали службу порятунку, а самі кинулися до хати. Двері були відчинені, хата задимлена, хоча великого вогню не було – тліли речі. Побачили двох чоловіків, що спали. Штурхнули одного, він прокинувся і зміг підвестися та самостійно вийти на вулицю. А інший, як виявилося – господар, непритомно лежав на тліючому матраці.

Поліцейські винесли його на вулицю, його тіло дуже обгоріло. Передали
52-річного господаря бригаді швидкої. (Вже після події у лікарні виявили опіки 20 відсотків площі тіла, причому глибокі сильні опіки 3-4 ступеня).

Пожежні, що прибули на місце, через сильне задимлення приміщення працювали в апаратах на стисненому повітрі, приблизно за годину ліквідували пожежу.

А Ігор Літус, Станіслав Швиденко та Сергій Жданов продовжили патрулювання міста.

Коли ми розпитували про події тієї ночі, вони відповідали коротко і дуже стримано, бо вважають, що нічого особливо не сталося, як кажуть, звичайна робота. Просто так зійшлося, що заїхали якраз у той район, та натрапили на пожежу. І , до речі, господар та його гість ведуть асоціальний спосіб життя...
Та ні, хлопці! Нічого це не змінює. Добре, що опинилися на місці, бо робота у вас така. Добре, що витягли і врятували життя!

Автор – Віталій Голод

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.