вівторок, 29 жовтня 2019 р.

До Токмака заходитиме ще один київський поїзд – 104-й нічний


У кінці вересня на офіційному сайті Токмацької міської ради була оприлюднена інформація про появу нового поїзда №134 , що курсуватиме через станцію Великий Токмак. Журналісти піддали сумніву цю інформацію, бо у жодному залізничному графіку 134-го поїзда не значилося. Тоді редакція звернулася з запитом до «Укрзалізниці», але пояснення так і не отримала.
Але новий рейс у нас таки з’явився: з учорашнього дня поїзд №104 Київ-Маріуполь, який до цього у Токмаці не зупинявся, відтепер ставатиме і на нашій станції.

Більше того, він буде зручніший за звичний нам №84-й (також Київ-Маріуполь), бо йтиме з Києва на 2,5 години швидше (зупинятиметься тільки у Дніпрі та Запоріжжі),  а до Києва на годину швидше (зупинки у Федорівці, Запоріжжі, Дніпрі та Знам’янці).

Відправляється 104-й з Києва о 20.06, а прибуває до Токмака о 7.21 ранку. У зворотному напрямку: відправка з нашого залізничного вокзалу о 20.09, прибуття до столиці України о 8.07.  Цікаво, що вартість квитків на 84-й та 104-й поїзди  відрізняється аж на 15-20 відсотків, але на одні дати дорожче 84-й, а на інші – 104-й. Алгоритм незбагненний навіть для бувалого мандрівника.

Автор – Віталій Голод

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.