пʼятницю, 11 жовтня 2019 р.

Концерт до Дня захисника України у музичній школі

У Токмацькій дитячій музичній школі 11 жовтня відбувся концерт до Дня захисника України, на який зібралася повна зала глядачів.

При вході в глядацьку залу, про що хочеться сказати окремо, організатори розмістили тематичний стенд «Тобі, Україно моя, і перший мій подих, і подих останній тобі» з світлинами героїв, які покинули нас: Леоніда Герасим`юка, Василя Сліпака, Олександра Шелепаєва, Павла Левчука, Максима Шумака, Ігоря Гребінця, Вадима Гончарука, Костянтина Гаврика.

Як пояснив директор Токмацької дитячої музичної школи Сергій Локотков, світлина Василя Сліпака тут не випадково, адже Василь був співаком, і його зображення носить досить символічний характер як творчої людини в творчому закладі, а великий український прапор ліворуч, продовжив Сергій Володимирович, виготовлений ще в кінці 80-х років минулого століття і пройшов всі етапи боротьби за незалежність України.

Проникливо пролунав вірш «Любіть Україну», прочитаний групою дітей.

Вразила пісня «Боже, Україну бережи», виконана просто-таки небесними голосами маленьких дівчаток, а також прекрасні хореографічні та інструментальні номери.
І у кожному виступі – вдячність всім захисникам України, в тому числі присутнім на концерті ветеранам АТО, коли концертна зала в один голос промовляла: «Дякуємо!»
Завершився концерт під звуки Маршу української армії.

Відвідали захід:  Віталій ГОЛОД і Віктор ХАЛАМІВСЬКИЙ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.