неділю, 6 жовтня 2019 р.

З 1 січня 2020 року у Токмаці буде платне супутникове телебачення

Так медіагрупи планують завершити перехід до кодування сигналу своїх каналів на супутнику до 20 січня 2020 року. Маятникові відключення сигналів основних каналів медіагруп розпочнуться 4 листопада 2019 року.

Такі дати озвучив виконавчий директор, керівник напрямку платного телебачення групи «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук на конференції «Дні електронних комунікацій» (ДЕК). Під час заходів ДЕК представники інших медіагруп (StarLightMedia, «Медіа Група Україна», «Інтер медіа груп») також обговорювали процес кодування в контексті цих дат.
За словами пана Пахольчука, в останній тиждень травня 2019 року було погоджено та вже підписано контракти на кодування транспортного супутникового сигналу «Зеонбуду» із чотирма медіагрупами. Саме кодування транспортного супутникового сигналу «Зеонбуду» заплановано на вересень 2019 року. За допомогою супутника провайдер цифрового ефірного телебачення «Зеонбуд» доставляє сигнал телеканалів від своєї головної станції в Києві до передавачів у регіонах.
4 листопада 2019 року, за планом, розпочнуться маятникові відключення сигналів основних каналів медіагруп, а фінал кодування призначено на 20 січня 2020 року.
Скільки буде коштувати токмачанам супутникове телебачення з 1 січня 2020 року - видно на цьому зображенні, але до цього треба ще додати разову плату у розмірі десь приблизно 1500 грн. за "приставку" плюс її налаштування.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.