четвер, 17 жовтня 2019 р.

На радість дітям

17 жовтня у Токмаці, мікрорайон "Ковальський",  запрацював ще один дитячий майданчик за сприянням депутата Запорізької обласної ради Олега Суржана.

Ще у лютому 2019 року на загальних зборах мешканців будинків №№ 44,46, що по вулиці Ковальській, токмачани вирішили звернутись до депутатів з проханням спорудити сучасний дитячий майданчик, бо мають непереборне бажання жити краще, пояснила нам голова ОСББ "Фортеця-46" Світлана Поліщук.

Вирішили - зробили Звернення від мешканців по будинкам та направили його на ім'я депутата Запорізької обласної ради Олега Суржана.

Результат сьогодні ми всі бачимо - всі раді та задоволені, а особливо - діти. Батьки радіють, бо їх дітки будуть гратися на очах у них у тіньочку в спекотливі літні місяці.
Крім власного бажання, мешканці цих будинків і самі докладають чимало зусиль для утримання їх прилеглої території у належному стані.

На свято, що організував Олег Валерійович, прийшли діточки з дошкільних навчальних закладів "Журавлик" та "Кузнєчик" разом з своїми вихователями і батьками та показали своє вміння співати, розказувати віршики, танцювати та бавитися.

Без політики, без політиків, без гасел, без партійних кульок, без перерізання стрічок, без монотонних нікому не потрібних промов - весело пройшло дитяче свято.
Тепер на цьому місці щодня до пізнього вечора буде лунати дитячий сміх і "щебетання".

А навіщо тоді жити, якщо буде по іншому?

Фоторепортаж події тут


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.