вівторок, 1 жовтня 2019 р.

Не дай себе "зробити": Президент України накладе вето на "касові апарати", якщо ти працюєш чесно і сам вимагаєш підтримки від держави малого і середнього бізнесу

Як стало відомо ТокмакІнформБюро з своїх джерел, депутати Запорізької обласної ради - Д. Майстро, О. Суржан, якого підтримали токмачани на виборах 2015 року, С. Чередніченко підготували проект Рішення  обласної ради "Про звернення депутатів Запорізької обласної ради до Президента України про накладання вето щодо прийнятих 20 вересня 2019 року Верховною радою України Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівля, громадського харчування і послуг" та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг" (реєстр. № 1053-1 від06.09.2019) та Закону України "Про внесення змін до Податкового Кодексу України  щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг " (реєстр. № 1073 від 29.08.2019).

Як йдеться в Пояснювальній записці до Документа "Вказані законодавчі ініціативи досить негативно сприймаються представниками малого та середнього бізнесу, експертами, переважною більшістю асоціацій, об'єднань підприємців та державною регуляторною службою України. "

Автори цього проекту Рішення облради вважають, що накладання вето Президентом України на зазначені вище Закони України не допустять негативних економічних наслідків та погіршення інвестиційного клімату в Україні та захистять малий і середній бізнес в державі.

Якщо ти згоден з цим документом, то репости його, вимагай від депутатів своєї області, своєї обласної ради підготувати та прийняти відповідне звернення до Гаранта Конституції.

Пам'ятай, що окрім тебе за тебе ніхто нічого робити не буде!

Не дай себе "зробити".

Проекти документів:

Проект Рішення Запорізької обласної ради "Про звернення депутатів Запорізької обласної ради до Президента України стосовно накладення вето щодо прийнятих 20 вересня 2019 року Верховною Радою України Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» (від 06.09.2019 реєстр. № 1053-1) та Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг» (від 29.08.2019 реєстр. № 1073)"

Пояснювальна записка до проекту рішення Запорізької обласної ради «Про звернення депутатів Запорізької обласної ради до Президента України стосовно накладення вето щодо прийнятих 20 вересня 2019 року Верховною Радою України Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» (від 06.09.2019 реєстр. № 1053-1) та Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг» (від 29.08.2019 реєстр. № 1073)»

Звернення депутатів Запорізької обласної ради до Президента України про накладення вето стосовно прийнятих 20 вересня 2019 року Верховною Радою України Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» (від 06.09.2019 реєстр. № 1053-1) та Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг» (від 29.08.2019 реєстр. № 1073)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.