пʼятниця, 27 серпня 2021 р.

Рейтинг шкіл Запорізької області: Які місця у шкіл Токмаччини?

Сайт Освіта.ua склав щорічний рейтинг найкращих закладів загальної середньої освіти України за підсумками проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році.

У рейтингу навчальних закладів Запорізької області лідирують Михайлівська школа №3, Приморська №1 та Бердянський муніципальний ліцей.

Найкращою з шкіл Токмаччини стала школа № 2 м.Токмака, у якій ЗНО склали 96 відсотків учнів з загальним середнім балом - 145,3, що у підсумковому рейтингу вивело заклад на 15 місце.

До кращої сотні увійшли ще 7 шкіл Токмаччини: школа №6 - 31 місце, №1 - 59 місце, Молочанський опорний заклад освіти - 74 місце, Коханівська школа - 79, Токмацький мехколедж - 84, Урожайнівська - 85, Молочанська ЗОШ - 97.

Також до рейтингу увійшли школа №5 м.Токмака - 139 місце, Кіровська - 155, Новогорівська - 205, Новомиколаївська - 219.

Зазначимо, у якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2021 році. Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.