субота, 14 серпня 2021 р.

Токмачанин пошкодив могили у Садовому

12 серпня  до відділення поліції № 3 (м.Токмак) Пологівського районного відділу поліції звернувся житель села Садове 1949 року народження, з повідомлення про те, що над могилами його батьків невідома особа здійснила наругу. 

Прибувши на місце події слідчо-оперативна група разом із дільничним офіцером поліції з’ясували, що на території цвинтаря розташованого на околиці села Садове, невідомі пошкодили квітники на двох могилах та викрали металеві вироби. В ході проведення розшукових заходів дільничний офіцер поліції встановив особу зловмисника. Ним виявився 36-річний житель Токмака, раніше засуджуваний за злочини з корисливих мотивів. 

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 297 Кримінального кодексу України (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого). Зловмиснику загрожує обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Наразі вирішується питання про повідомлення про підозру. Тривають слідчі дії.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.