вівторок, 31 серпня 2021 р.

Щойно 8 громад отримали шкільні автобуси. У тому числі - Токмацька

На площі біля Запорізької облдержадміністрації урочисто вручили ключі від 10 шкільних автобусів для 8 територіальних громад області.

Нові автобуси відправилися до Токмака, Василівки, Приазовської, Новомиколаївської, Більмацької, Розівської, Якимівської та Петро-Михайлівської громад.

Голова ОДА Олександр Старух привітав представників територій з цією подією та особисто вручив головам громад ключі від автобусів. Він окремо зауважив, що програма із забезпечення сільських шкіл транспортом продовжиться, зокрема, цього року громади області отримають ще 10 нових автобусів. Сучасний транспорт для запорізьких школярів виготовляють на українському підприємстві – Запорізькому автомобілебудівному заводі. Вартість кожної одиниці техніки близько 1,5 млн гривень. Усі автобуси обладнані зручними кріслами для дітей різного віку та місцями для супроводжуючих осіб. Окремо, на прохання громад, автовиробник врахує і вимоги інклюзії, зокрема, встановить на автобус гідравлічні підіймачі або пандуси, - повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.