вівторок, 10 серпня 2021 р.

На Азовському морі врятували трьох токмачан

Майже щодня в області трапляються надзвичайні події на воді, часто з летальними випадками. Але понеділок видався рятівним одразу для трьох токмачан.

За повідомленням Служби порятунку 9 серпня о 12:00 надійшло повідомлення про подію на воді, яка сталася в смт Кирилівка.

Як з’ясувалось, в районі бази відпочинку «Горняк» під час купання хлопці запливли на матраці на відстань приблизно 500 м від берега та самостійно не змогли повернутися назад. Ними виявилися 15-річний та 22-річний жителі Токмака. Рятувальники транспортували врятованих на берег. Медична допомога не знадобилася.

Згодом, о 14:09 ще одна подія сталася в районі центрального пляжу в м. Приморськ. На відстані 50-60 м від берега у воді перебував чоловік, який за первинними ознаками перебував без свідомості. Ним виявився 31-річний мешканець м. Токмак. Постраждалого доставили на берег та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Пізніше, о 14:20 у районі центрального пляжу Приморська допомога знадобилася ще одному відпочивальнику. Чоловік відплив від берега приблизно на 350 м та не зміг самотужки повернутися назад. Ним виявився 54-річний мешканець смт Михайлівка. Співробітники ДСНС дісталися до чоловіка та доставили його на берег.

Про це повідомляє офіційний сайт Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Запорізькій області

(Фото ілюстративне, з відкритих джерел).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.