четвер, 26 серпня 2021 р.

Токмацька громада: Освітні заклади до навчального року готові!

З 18 по 20 серпня комісія відділу освіти Токмацької міськради провела огляд закладів освіти громади з метою моніторингу стану підготовленості їх до нового навчального року.

Робочою групою було перевірено 23 заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.  Під час об’їзду особлива увага членів комісії приділялась питанням облаштування початкових класів відповідно до вимог «Нової української школи», харчоблоків, проведення ремонтних робіт навчальних кабінетів, спортивних залів, роздягалень, тощо. Комісія звернула увагу на  облаштування територій та виконання заходів з протипожежної безпеки. У всіх закладах освіти проведено якісні поточні ремонти, частково або повністю облаштовано класні кімнати, пофарбовано вікна, підлогу, двері, господарські приміщення та будівлі. У належному стані спортивні майданчики та стадіони. Проводиться робота щодо підготовки до опалювального сезону. Грубих порушень під час об’їзду не виявлено. 

Комісія відзначила, що усі заклади освіти належно підготувались до навчального року, і прийшла до висновку, що в цілому заклади освіти готові прийняти дітей на навчання.

Про це повідомляє офіційний сайт Токмацької міськради.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.